Una altre manera de fer les herbes, aquesta vegada desde el punt de vista del blog "Amb 'P' de Portula", podeu visitar-lo aqui: Amb 'P' de Portula
RA - HERBES DOLCES DE MAIG
Preparació: Dins les botelles ben netes, es col·loca un brotet de cadascuna de les herbes. Convé posar el fonoll a lo darrer, perquè ens farà de filtre en abocar. Afegirem l’anís, tot dolç si ens agraden les herbes dolces, o ¾ de dolç per ¼ de sec si ens agraden un poc més amargues. Més de ¼ de sec ja serien ben seques. No cal posar els brots gaire grossos perquè serien molt fortes de gust. Es tracta d’anar provant com ens agraden més. Preparades el mes de maig, es poden començar a beure a finals d’agost. Aquesta recepta és original de la família Lladó (Herbes Limsa, de Marratxí) però els anomenam HERBES DE SA COMA perquè un grup d’amics ens trobam per elaborar-les cada any a una finca d’aquest nom a sa Font de sa Cala, a Cala Rajada. Ens agrada posar-hi una etiqueta ben hermosa amb l’any d’elaboració. Ja veureu com seran ben arribades entre els vostres amics i coneguts.
(Receptes aportades per amics i amigues, RA-28, 10 VII 09) (c) Aina Sansó (c) Amb ‘P’ de Pòrtula - Bojos per la Cuina... amb Paladar Feliç
No hay comentarios:
Publicar un comentario