domingo, 16 de diciembre de 2012

Garrova

De la darrera recepta trobada per internet recalcava l'ús de la garrova com a ingredient per fer les nostres herbes, aixi doncs, hem toca xerrar un poc sobre aquestes.






La garrova es el fruit del Garrover, un arbre que pot arribar a fer mes de 18 metres d'altura i el seu tronc medir mes de 2 metres de diàmetre  Aquest arbre d'origen àrab es pot trobar fàcilment a Mallorca, per tant no tendreu dificultat per trobar el seu fruit per posar-lo a les vostres herbes.



Podem trobar diverses raons per incloure la garrova a la nostra recepte d'herbes, moltes d'elles les trobam a les seves propietats:

-Es un aliment energètic ja que conté un 50% de sucres naturals i un 10% de proteïnes.
-Conté molta fibra soluble que ajuden a sa digestió i beneficia sa flora intestinal.
-No té gluten
-Es un potent antioxidant natural
-Exerceix una acció favorable contra inflamacions de les mucoses, reduint la irritació tant de les vies respiratòries com digestives.


Coneixeu algun benefici mes de la garrova?

No hay comentarios:

Publicar un comentario